مقالات

فرق شلوار راسته و کلاسیک چیست؟

فرق شلوار راسته و کلاسیک – ۶ نکته طلایی استایل رسمی و غیررسمی

فرق شلوار راسته و کلاسیک علاوه بر مدل، شاید بیشتر در نحوه استایل کردن آن‌ها باشد. امروزه انواع مختلف شلوار در بسیاری از استایل‌های کلاسیک جای دامن و پیراهن را گرفته و حتی به استایل‌های خیابانی نیز وارد شده‌اند. شلوار راسته اما بیشتر در استایل‌های کژوال و غیررسمی کاربرد دارد و کمتر با شومیز و کت‌های رسمی همراه می‌شود.

در این مقاله با دت مد همراه باشید تا ابتدا تعاریف این دو مدل شلوار را بررسی کنیم و سپس نکات مهم در استایل کردن این شلوارها را که تفاوت شلوار کلاسیک با راسته در آن نمود پیدا می‌کند، بیاموزیم.

فرق شلوار راسته و کلاسیک در چیست؟

فرق شلوار راسته و  کلاسیک در چیست

اگر مد سال‌های گذشته را به خاطر داشته باشید، حتماً شلوار اسکینی را می‌شناسید. در دهه نود، استایل این شلوار تقریباً با هر نوع لباسی انجام می‌شد و هیچ رقیبی به جز خودش نداشت! اما امروزه که چرخه مد ۱۸۰ درجه کامل چرخیده، شلوار اسکینی به کشو آخر کمدها نقل مکان کرده است. در مد امروز، افراد در انتخاب مدل‌های مختلف شلوار خسیس نیستند و از این‌رو مدل‌های مختلف شلوارهای گشاد و آزاد محبوب شده‌اند. یکی از زیباترین و پرکاربردترین انواع این شلوارها که متناسب برای همه سنین هستند، شلوارهای راسته و کلاسیک است.

طبق گفته برخی از اساتید دنیای مد، شلوار راسته و کلاسیک مناسب خانم‌ها و آقایان با پاهای لاغر است. هر چند که استایل لباس برای پاهای لاغر اصول و قوانین خاص خود را دارد و ما در مقاله زیر کاملاً آن‌ها را برای شما شرح داده‌ایم، اما این دو مدل شلوار تنها مختص به این دسته افراد نیستند.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا فرق شلوار راسته و کلاسیک را از زوایای گوناگون بررسی کنیم و سپس راز یک استایل شیک و امروزی را با هر دوی این شلوارها برملا کنیم.

تعریف شلوار راسته

به چه مدل شلواری راسته می‌گویند؟

قدم اول برای بحث در مورد تفاوت شلوار راسته و کلاسیک، بررسی تعریف این دو نوع شلوار است. شلوار راسته به آن دسته‌ از شلوارها می‌گویند که برش کاملاً صاف و بدون قوسی دارند. یعنی گشادی شلوار در قسمت ران و ساق پا کاملاً یکسان است.

به شلوار راسته مدل استریت (straight) نیز می‌گویند. این مدل شلوار، الگوی پایه سایر مدل‌هاست و به دلیل استایل خاص آن، در مجالس رسمی و غیررسمی کاربرد دارد. شلوار راسته در دهه هشتاد بسیار محبوب بود و در دوران اوج شلوارهای لوله‌تفنگی کاملاً به فراموشی سپرده شد! اما امروزه بعد از گذشت دو دهه دوباره به اوج خود برگشته و تقریباً با تمام انواع پارچه‌ها تولید می‌شود.

پرطرفدارترین پارچه‌ها برای شلوار راسته، پارچه‌های جین و کتان هستند. در مورد تفاوت این دو نوع پارچه در مقاله زیر بخوانید.

تعریف شلوار کلاسیک

تعریف شلوار کلاسیک

شلوار کلاسیک صرفنظر از نوع پارچه، به آن مدل شلواری می‌گویند که تاریخ انقضاء ندارد و آچار فرانسه تمام استایل‌های کلاسیک است. فرق شلوار راسته و کلاسیک شاید در این قسمت کمی مبهم باشد، چرا که در بیشتر تعاریف، شلوار کلاسیک را به عنوان یک زیرمجموعه از شلوار راسته می‌دانند.

شلوار کلاسیک همچون شلوار راسته، گشادی یکسانی در قسمت ران و ساق دارد اما نسبت به شلوار راسته قدری فیت‌تر است. قسمت کمر شلوار کاملاً متناسب با اندازه دور کمر است و در مدل‌های پارچه‌ای و کتان، یک خط اتوی صاف و برجسته‌ای در قسمت جلو شلوار حتماً وجود دارد.

این مدل شلوار که در عکس می‌بینید به عنوان یک مدل تقریباً شناخته‌شده از شلوار کلاسیک در بین مردم است. اما اگر سری به سایت‌های غیرفارسی‌زبان بزنید، می‌بینید که شلوار کلاسیک مدل و ظاهر تعریف‌شده‌ای ندارد و تقریباً به هر نوع شلواری که با استایل‌های کلاسیک همراه شوند، می‌گویند.

طبق یک تعریف، حتی جین‌های فیت و اسکینی نیز در کنار یک بارانی اورسایز و پلیور ساده سفید می‌توانند یک استایل کلاسیک را رقم بزنند. اجزای استایل‌ کلاسیک معمولاً با استایل‌های پائیزه همراه هستند. در مورد انواع مدل‌های مانتو و کت پائیزی در لینک زیر بخوانید.

استایل متفاوت شلوار راسته و کلاسیک

راه‌های استایل کردن شلوار راسته و کلاسیک

در بخش دوم از بررسی فرق شلوار راسته و کلاسیک، تفاوت‌های استایل کردن این دو مدل شلوار با هم را یاد می‌گیریم. شلوار راسته در برخی از انواع مدل‌ها تا حدودی اورسایز می‌تواند باشد و همین امر آن را به یک گزینه مناسب برای استایل‌های کژوال و خیابانی تبدیل کرده.

شلوار راسته در بیشتر استایل‌های شلخته نیز دیده می‌شود. این مدل شلوار قابلیت ست شدن با هر مدل لباس و در هر مکانی را دارد. مثلاً شما می‌توانید هنگام خرید از سوپرمارکت محله، جین راسته خود را با یک مانتو کوتاه بپوشید و هم برای شرکت در قرارهای رسمی و کاری، جین راسته را همراه با یک کفش پاشنه بلند و مانتو کتی انتخاب کنید. در مورد راهنمای انتخاب کفش پاشنه بلند در مقاله زیر بخوانید.

اما شلوار کلاسیک به عنوان پای ثابت استایل‌های کلاسیک، فقط و فقط در موقعیت‌های رسمی پوشیده می‌شود. برای استایل‌های خیابانی می‌توانید شلوار کلاسیک را با بارانی‌های بلند به همراه پولیور بپوشید. در مورد انواع بارانی زنانه و استایل‌های مختلف آن در مقاله زیر بخوانید.

شلوار کلاسیک با کت‌های ساده و مینیمال هارمونی زیبا و جذابی دارند. در مهمانی‌ها جلوه این نوع شلوار با شومیزهای مجلسی و زیبا چند برابر می‌شود. اگر به دنبال مدل‌های جدید شومیز دخترانه هستید، مقاله زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.

نکات طلایی استایل شلوار راسته و کلاسیک

در ادامه بررسی فرق شلوار راسته و کلاسیک از نظر استایل، آشنایی با نکات زیر بسیار مهم هستند:

  • بیشتر فرق شلوار راسته و کلاسیک در استایل کردن آن‌هاست.
  • شلوار راسته و کلاسیک مناسب هر نوع فرم بدنی هستند تنها باید قوانین ترکیب آن‌ها با سایر لباس‌ها رعایت شود.
  • انتخاب بلوز راه‌راه در کنار شلوار راسته می‌تواند به کشیده‌تر نشان دادن بدن کمک کند.
  • ترکیب کت بلیزر با شلوار کلاسیک یک استایل کلاسیک بدون تاریخ انقضاست.
  • کفش‌های چرمی (پاشنه‌دار، لوفر، کالج و…) گزینه اصلی شما برای شلوار کلاسیک است.
  • شلوار راسته در ترکیب با هودی و پلیور زمستانه یک استایل کاملاً جدید و جذاب است.

خرید شلوار راسته و کلاسیک از فروشگاه دت مد

حال که با تفاوت این دو شلوار آشنا شدید، برای خرید مدل‌های جدید شلوار راسته و کلاسیک زنانه با قیمت مناسب و کیفیت باورنکردنی به صفحه فروشگاه وبسایت دت مد از طریق لینک زیر مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *